about us 1

New Page 2

Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στο Boutique Villas Zante. Ο δικτυακός μας τόπος εξειδικεύεται στην παρουσίαση και διαχείριση ενοικιαζόμενων κατοικιών κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής στη Ζάκυνθο,  προσφέροντας παράλληλα ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών. Το BVZ απευθύνεται σε πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκτιμούν και προτιμούν την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και το μοναδικό χαρακτήρα ενός πολυτελούς σπιτιού που λείπει ακόμα και από αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και έμπειρους γνώστες των premium υπηρεσιών παροχής διακοπών και είναι έτοιμη να διαμορφώσει το πακέτο διακοπών σας στη Ζάκυνθο, με επαγγελματισμό, αφοσίωση, διακριτικότητα και αγάπη για το νησί μας.

 

Φιλοσοφία

Τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει τη συλλογή μας ξεχωριστή;

Το BVZ δεν αφορά τυχαία στον όρο Boutique, αφού δεν πρόκειται απλώς για μια λίστα πολυτελών καταλυμάτων. Πριν προσθέσουμε μια ιδιοκτησία στη συλλογή, αυτή πρέπει να επιλεχθεί από την ομάδα μας με βάση μια σειρά αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών.

Επισκεπτόμαστε κάθε «υποψήφια» κατοικία και μελετούμε προσεκτικά τους χώρους, την κατασκευή, τη θέση της. Η τοποθεσία της, οι αποστάσεις από σημεία ενδιαφέροντος, η προσβασιμότητα, φυσικά χαρακτηριστικά – όπως μέγεθος και χωρητικότητα – είναι τα πρώτα πράγματα που εξετάζουμε. Αισθητική, εσωτερικός σχεδιασμός, διακόσμηση εντός και εκτός, ποιότητα υλικών, επίπλων και εξοπλισμού, έχουν εξίσου υψηλή σημασία.

Μόνον όταν μια κατοικία πληροί στο έπακρο αυτά τα κριτήρια μπορούμε να προσδοκούμε ότι θα προσφέρει ένα πραγματικά ποιοτικό πακέτο για τους πελάτες μας.

Επιπλέον, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε προσωπικά τους ιδιοκτήτες των κατοικιών που παρουσιάζουμε, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων. Είναι ευχαρίστησή μας να διαχειριζόμαστε σπίτια τα οποία ανήκουν σε καταξιωμένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Αυτό είναι λοιπόν το προφίλ κάθε βίλας που παίρνει το χρίσμα της επιλογής μας για να γίνει μέλος της συλλογής του Boutique.

 

Πολυτέλεια και άνεση με βάση τις δικές σας ανάγκες

Ο ρόλος μας δεν τελειώνει με την επιλογή της ιδανικής κατοικίας διακοπών από τον πελάτη. Αντίθετα στο σημείο αυτό ξεκινά, προκειμένου για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων επιθυμιών και αναγκών του.

Μέσα από το Boutique Villas Zante δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών, ανέσεων και προτάσεων για μια αξέχαστη διαμονή στη Ζάκυνθο. Η πλειονότητα των κατοικιών μας διαθέτουν τη δική τους πισίνα ή άμεση πρόσβαση σε μια από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ενώ άλλες διαθέτουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους με απαράμιλλη θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Εδώ θα βρείτε πολυτελείς εστίες και σπίτια ιδανικά για ζευγάρια που αναζητούν ένα ρομαντικό καταφύγιο ή να πραγματοποιήσουν ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος. Επίσης, βίλες αμέτρητων δωματίων θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας ή φιλικής παρέας για ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές ξεκούρασης και αγαλλίασης στην υπέροχη Ζάκυνθο.

Ανεξάρτητα από το είδος, τη διάρκεια ή το στυλ διακοπών που σας αρέσει, η ομάδα μας μπορεί να διαμορφώσει ένα εξειδικευμένο πακέτο υπηρεσιών και να σας συμβουλεύσει στην επιλογή της ιδανικής κατοικίας.

Εμπιστευθείτε τις διακοπές σας, αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του χρόνου, στο BVZ και στο «λουλούδι της Μεσογείου», τη Ζάκυνθο, για μια φανταστική εμπειρία διαμονής.

 

Porta del mare

Deluxe suites for the lucky few,
Hydra island, Greece
 Office: (+30) 22980 54105
Mobile: (+30) 6977 777951
     Fax: (+30) 22980 29659

Newsletter

Blog

Ιστορία της Υδρας Important was the help of Hydra to the liberation of Greece in 1821. During the war,...
Hydra traditional cuisine…… A taste of paradise! As almost all of Greece’s regions, Hydra enjoys its own local and traditional cuisine...

Real estate

If you wish to invest in Hydra's properties, please feel free to inquiry about residences or plots available for sale; PropertiesinHydra.gr can offer proper advice for properties with development potential and share its contacts to facilitate a smooth transaction.